Allergie informatie: Kerriespruitjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram spruitjes
- 2 eetlepels olie
- 1 grote ui, fijngesneden
- 150 gram katenspek, in stukjes
- 1 dunne prei, gewassen en in ringentjes
- 250 gram champignons, in plakjes
- 3 tenen knoflook, geperst
- 1 eetlepel kerrie
- 1 theelepel grove mosterd
- 1 theelepel sambal
- tijm naar smaak
- 50 milliliter slagroom
Meer Recepten
- Kerriespruitjes met prei en champignons
Met spruitjes, prei en champignons uit India
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - ikooi - Kerriespruitjes
Met spruiten, prei en katenspek uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Kerriespruitjes
- Allergieen informatie