Allergie informatie: Kerrie sperziebonen met aardappelen en tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram sperziebonen
- 2 eetlepel olie
- 1 ui, fijngesneden
- 4 teentjes knoflook, fijngesneden
- 2 groene pepers, fijngesneden
- 1 middelgroot aardappel, in blokjes
- 2 tomaten, in stukjes
- zout
- 0,5 theelepel chilipoeder
- 0,5 theelepel komijnzaadjes
- 1 theelepel geelwortel (kurkuma)
- 1 theelepel komijnpoeder
- verse koriander, grof gesneden (voor garnering)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk