Allergie informatie: Kare Tjampoer
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram varkensvlees, in blokjes
- 0,5 liter bouillon van het varkensvlees
- 1 stuks daon salam
- 1 theelepel laos
- 2 stuks fijngesneden ui
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 200 gram bloemkoolroosjes
- 5 stuks wortel, in schijfjes
- 150 gram sperziebonen
- 2 stuks geschilde aardappels, in stukken
- 1 eetlepel kerriepoeder
- zout naar behoeven
- versgemalen peper naar behoeven
Meer Recepten
- Kare Domba (gestoofd lamsvlees)
Met lamsvlees, rode lomboks en santen uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - jaccor - Zoetzure sperziebonen
Met sperziebonen, bosui en zoete chilisaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - breemer - Ajam smoor met tuinerwten
Met kipfilet, tuinerwten en atjar tjampoer uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Kare Sapi
Met runderlappen, kerrie en kokos uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - 34533 - Kare Ajam Garuda
Met kip, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Kare tjampoer
- Allergieen informatie