Allergie informatie: Kapucijnerschotel met peterselie, bieslook en ei
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram verse kapucijners
- 2 bouillonblokjes (rundvleessmaak)
- 4 grote uien
- 3 teentjes knoflook
- 150 gram boter
- 500 gram gehakt
- 200 gram ontbijtspek
- 2 theelepels paprikapoeder
- 0,5 kerriepoeder
- 0,5 theelepel zout
- 2 theelepels peper
- 2 eetlepels azijn
- scheutje maggiaroma
- voor de garnering:
- 6 eieren
- 4 klontjes boter
- 4 tomaten
- 1 bosje peterselie
- 1 bosje bieslook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk