Allergie informatie: Indische groenteschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram cashewnoten (of macadamianoten)
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 kleine ui, fijngesnipperd
- 3 teentjes knoflook, fijngesneden
- 2 rode pepers, in ringetjes
- 1 theelepel koenjit (kurkuma)
- 1 theelepel ketoembar (gemalen koriander)
- 500 gram spitskool, gesneden
- 1 blikje bamboescheuten (227 gram)
- 1 blikje kokosmelk (400 milliliter)
- 250 gram sperziebonen, schoongemaakt
- 1 blok tofu naturel, in kleine blokjes
Meer Recepten
- Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Groenteschotel
Met aardappels, wortels en sperziebonen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - ietsje - Indische Hutspot
Met kippenbouten, wortelen, spitskool uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Stamppotten - gdamwijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Indische groenteschotel
- Allergieen informatie