Allergie informatie: Groentenkerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 aardappelen
- 2 teentjes knoflook
- 1 steel bleekselderij
- 2 theelepels fijngesneden djahé
- 150 gram peultjes
- 2 theelepel koenjit
- 1 theelepel jaffna kerrie
- 1 fijngesneden lombok
- 200 gram Chinese kool
- 1 eetlepel asemwater
- 1 stuks wortel
- 0,5 theelepel trassie
- 1 salamblad
- 1 ui
- 2 eetlepels olie
- 2,5 deciliter santen
Meer Recepten
- Vegetarische Groentenkerrie
Met gemengde groenten, santen en spaanse pepers uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - 34533 - Vegetarische Groentenkerrie van quorn
Met wortel, rozijnen, kerrie uit India
4 porties - 1 uur
Groentegerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Groentenkerrie
- Allergieen informatie