Allergie informatie: Gevulde knolselderij
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram Parmezaanse kaas
- 200 gram gekookte ham
- 2 knolselderij
- 100 gram doperwten
- 5 deciliter bouillon
- 1 eetlepel gehakte bladselderij
- peper
- zout
Meer Recepten
- Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Juliennesoep
Met soepvlees, erwten en boontjes uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - harwoon - Ouderwetse erwtensoep
Met erwt, varkensvlees en prei uit Nederland
4 porties - 12 uur
Maaltijdsoepen - edjedam
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gevulde knolselderij
- Allergieen informatie