Allergie informatie: Gestoomde groene asperges met ansjovis-citroenboter en gerookte zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 bosjes groene asperges
- 500 gram gerookte zalm, in plakken
- 50 gram ansjovis in olijfolie
- 150 gram zachte boter
- sap en geraspte schil van 1 citroen
- 1 bosje dille
- nootmuskaat naar smaak
- nodig:
- keukenmachine
- plasticfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk