Allergie informatie: Gesmoorde knolselderij met prei, ham en kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 middelgrote selderijknol
- ca. 55 gram boter
- 1 middelgrote prei
- 2 eetlepel droge witte wijn, zoals Pinot Blanc (Elzas)
- zout
- witte peper uit de molen
- 100 gram gekookte ham, in smalle reepjes gesneden (julienne)
- 1 deciliter (kook)room
- 40 gram fijngeraspte oude of overjarige Goudse kaas
- 2 eetlepels droog kruim van wit-of volkorenbrood
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gesmoorde knolselderij met prei, ham en kaas
- Allergieen informatie