Allergie informatie: Geroerbakte bloemkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olie
- 1 kleine gesnipperde ui
- 2 theelepels mosterdzaad
- 3 uitgeperste teentjes knoflook
- 1 eetlepel gesnipperde verse gember
- 1 eetlepel komijnpoeder
- 2 theelepels korianderpoeder
- 2 theelepel turmeric poeder (koenjit, kurkuma)
- 800 gram bloemkoolroosjes
- 150 gram diepvries erwten
- 15 gram fijngesneden korianderblaadjes
Meer Recepten
- Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Bloemkool met verse dille en peterselie
Met bloemkool, olijfolie en dille uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Groentegerechten - marijkealders - Garnalencurry
Met garnalen, kokosmelk en kerriepoeder uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - ingridkarbet
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Geroerbakte bloemkool
- Allergieen informatie