Allergie informatie: Gemarineerde tempé uit de wok
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram mihoen
- 400 gram tempé
- 2 eetlepels appelstroop
- 2 eetlepels ketjap manis
- 50 milliliter water
- olie
- 400 gram snijbonen
- 5 teentjes knoflook
- 1 rode peper
- 250 gram champignons
- 1 rode paprika
- 1 bosje bosuitjes
- 125 gram taugé
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gemarineerde tempé uit de wok
- Allergieen informatie