Allergie informatie: Gefrituurde kousenband
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kousenband of sperziebonen
- olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 lente ui
- 5 gram verse gember
- 1 eetlepel chili black beans
- 1 eetlepel gele bonenpasta
- 15 milliliter chiliolie
- 30 milliliter rijstwijn of sherry
- 1 eetlepel donkere sojasaus
- 1 eetlepel witte suiker
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Surinaams vleesgerecht
Met shoarmavlees, gyrosvlees en nasivlees uit Suriname
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Rijstgerechten - brandaris - Carang Mas (Gefrituurde zoete aardappelen met palmsuiker)
Met zoete aardappels, palmsuiker en olie uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Groene gefrituurde chilipepers
Met groene chilipepers, zeezout en olie uit Spanje
4 porties - 10 minuten
Tapas - amuse - Roti met kip-aardappel-kousebandvulling
Met kippenbouten, kousenband, aardappels uit Suriname
6 porties - 1 uur
Budget - kleine_17
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gefrituurde kousenband
- Allergieen informatie