Allergie informatie: Gado Gado
Terug naar het receptIngrediënten
- pindakaas, drie zeer grote eetlepels
- ketjap manis, ongeveer een kopje
- bouillonblokjes 3 stuks
- witte rijst vier grote koppen
- lange sperziebonen 1 pond
- taugé 1 ons
- handje pinda's
- eieren, 4 stuk
- knoflooktenen 8 tenen
- knoflookpoeder, eetlepel
- sambal badjak, een eetlepel
- halve eetlepel bruine basterdsuiker
- water om in te koken
- scheutje koffiemelk
- snufje zout
Meer Recepten
- Gado gado
Met witte kool, tauge en pindasaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Groentegerechten - Liva - Gado - Gado a la Annette
Met gado gado groenten, ei en champignons uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Groentegerechten - avdwijngaard - Gado gado met rijst
Met sperziebonen, worteltjes en kool uit China
4 porties - 55 minuten
Roerbakgerechten - aggie63 - Gado-Gado (2)
Met kool, rode ui en kroepoek uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - robancona - Gado Gado
Met tahu, pindasaus en santen uit Indonesie
2 porties - 1 uur
Roerbakgerechten - gdamwijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Gado gado
- Allergieen informatie