Allergie informatie: Duitse wortelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 tot 500 gram spekreepjes
- 1 kg winterpeen, geschild
- 2 of 3 laurierblaadjes
- 1 scheutje azijn
- halve eetlepel suiker
- zwarte en anders witte peper
- zout (als spek zout is dan zuinig aan)
- 1 pond aardappels
- water
Meer Recepten
- Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Wortelsalade met komkommer
Met wortelen, komkommer en rode peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jacob - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Indische Hutspot
Met kippenbouten, wortelen, spitskool uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Stamppotten - gdamwijk - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, hamlappen en uien uit Nederland
4 porties - 5 uur
Soepen - dvi
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Duitse wortelen
- Allergieen informatie