Allergie informatie: Cileupe udeng (licht zure garnalensoep)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram grote garnalen
- 1 limoen (sap)
- zout
- 3 belimbing wuluh (zure stervrucht)
- 500 milliliter water
- 4 jeruk purutblaadjes
- 3 asam sunti
- boemboe's:
- 4 sjalotjes
- 2 teentje knoflook
- 10 rawits
- 4 centimeter gember (jahe/djahé)
- 4 centimeter kunyit (kurkuma)
Meer Recepten
- Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Cosmopolitan
Met wodka, cointreau en cranberrysap uit Verenigde Staten
1 portie - 5 minuten
Cocktails - sacha - Getcok (Rundvlees in saus met sesamzaadjes)
Met rundvlees, sesamzaad en sj uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Cileupe udeng (licht zure garnalensoep)
- Allergieen informatie