Allergie informatie: Caponata uit Sicilië
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 aubergine
- 1,4 deciliter olijfolie
- 1 flinke ui, gesneden in ringen
- 2 liefst rode paprika's, in blokjes
- 2 stengels bleekselderij, in sukjes van ca. 2,5 cm
- gepelde tomaten uit blik, 460 gram
- 2 eetlepels rode wijnazijn
- 1 eetlepel suiker
- 1 teentje knoflook
- 12 zwarte olijven zonder pit
- 1 eetlepel kappertjes
- zout en peper naar smaak
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Caponata uit sicilië
- Allergieen informatie