Allergie informatie: Bloemkool met verse dille en peterselie
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote bloemkool
- 180 milliliter olijfolie
- 60 milliliter witte wijnazijn
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels verse dille
- 1 eetlepel peterselie
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Bloemkool met verse dille en peterselie
- Allergieen informatie