Allergie informatie: Bloemkool met Oestersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stuks bloemkool, in roosjes
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 theelepel djahe
- 0,5 eetlepel lichte soyasaus
- 0,5 eetlepel donkere soyasaus
- 10 stuks gehalveerde waterkastanjes
- 4 eetlepels oestersaus
- 1 eetlepel Thaise vissaus
- 0,5 liter water
- 1 eetlepel sesamolie
- versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Bloemkool met oestersaus
- Allergieen informatie