Allergie informatie: Bloemkool Masala (Surinaamse bloemkool)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bloemkool
- halve ui (gesnipperd)
- 2 theelepels tomatenpuree
- 1 eetlepel kerrie
- zout
- 1 teentje verse knoflook (geperst)
- 400 milliliter heet water
- olijfolie
- evt. half fijngesneden verse pepertje (niet nodig indien je niet van heet eten houdt)
Meer Recepten
- Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Surinaams vleesgerecht
Met shoarmavlees, gyrosvlees en nasivlees uit Suriname
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Rijstgerechten - brandaris - Bloemkool met verse dille en peterselie
Met bloemkool, olijfolie en dille uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Groentegerechten - marijkealders
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Bloemkool masala (surinaamse bloemkool)
- Allergieen informatie