Allergie informatie: Besengek boontjes met krieltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 potten (Samasaya) roerbaksaus besengek (een kruidige saus op basis van kokosmelk, daun salam en kunyit)
- 500 gram kipfilet
- 250 gram gesneden sperziebonen
- 2 gesneden rode lomboks of Spaanse peper (zonder zaadjes)
- 1 zak (voorgekookte) krieltjes
- 50 milliliter plantaardige olie
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Besengek boontjes met krieltjes
- Allergieen informatie