Allergie informatie: Asperges met zalmsteak
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo witte asperges
- 1 schijf citroen
- 1 eetlepel boter
- voor de zalm:
- 4 zalmsteaks (a 150-180 gram)
- zout
- peper
- 1 snufje cayennepeper
- enkele druppels citroensap
- enkele druppels worcestersaus
- boter om te bakken
- voor de saus:
- 100 milliliter aspergevocht
- sap van 1 citroen
- 4 eidooiers
- 1 eetlepel mierikswortel
- 200 gram gesmolten boter
- en verder:
- 2 tomaten
- 2 eetlepels boter
- witte peper
- basilicum en citroenschijven voor garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Asperges met zalmsteak
- Allergieen informatie