Allergie informatie: Asperges met ragout van zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kg. asperges, van onderkanten ontdaan en geschild
- 85 gram boter
- 1 ui, gesnipperd
- 35 gram bloem
- 4 deciliter melk
- 1 deciliter koffieroom
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
- 450 gram zalm (blik), in kleine stukjes verdeeld.
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Asperges met ragout van zalm
- Allergieen informatie