Allergie informatie: Asperges in flensjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bundel asperges
- 5 deciliter water
- 200 gram zelfrijzende bloem
- 0,5 liter melk
- 3 eieren
- 100 gram boter
- 2 eetlepels bloem
- pezo (peper en zout)
- nootmuskaat
- 75 gram gemalen kaas
- 4 plakjes gekookte of gerookte ham (evt te vervangen door gerookte zalm)
Meer Recepten
- Kalfsvleesreepjes met mango en basilicum
Met kalfsvlees, mango en basilicum uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Gemarineerde asperges met roodbaarsfilet
Met asperges, dragon en kervel uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - tamtammetje76 - Biefstuk op een bedje van groenten
Met biefstuk, peultjes en asperges uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - patricia1987 - Borrelhapje ham asperges
Met ham en asperge uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - harwoon - Basisrecept van asperges
Met witte asperges, groene asperges en water uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Asperges in flensjes
- Allergieen informatie