Allergie informatie: Gourmet met vis
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gefileerde schol
- 250 gram gefileerde kabeljauw
- 250 gram gefileerde tilapia
- 250 gram grote garnalen
- verse sla,2 tomaten, 2 gekookte eieren, wat sla-saus
- Eventueel andere groenten zoals worteltjes, tomaatjes, radijsje of net wat je lekker vind.
- 1 bakje vissaus (remia)
- 1 bakje dillesaus (remia)
- 1 bakje knoflooksaus (remia)
- 2 stokbroden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gourmet
- Gourmet met vis
- Allergieen informatie