Allergie informatie: Frittata met varkensreepjes en chorizo voor de gourmet
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,25 rode paprika
- 0,25 gele paprika
- 0,25 groene paprika
- 4 eieren
- zout
- peper
- 4 theelepels olijfolie traditioneel
- 150 gram varkensreepjes
- 50 gram chorizo
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro