Allergie informatie: Goulash
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo runderlappen of ander goulashvlees
- worcestersaus
- 2 teentjes knoflook
- kummel of karwijzaad (gemalen)
- 2 - 3 laurierbladeren
- 6 korrels piment
- zoete rode paprikapoeder
- scherpe paprikapoeder of chilipoeder of rode peper
- 1 handvol bloem
- 0,75 liter runderbouillon
- zoute augurken uit het zuur
- 1 rode paprika
- 0,5 groene paprika
- 1 grote of 2 kleinere uien
Meer Recepten
- Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Stoofschotel Goulash 3
Met runderlappen, paprika en aardappelen uit Hongarije
4 porties - 3 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok - Goulash met grapefruit en abrikozen
Met runderlappen, abrikozen en grapefruit uit Nederland
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - kirstennl - Goulash
Met runderriblappen, paprika en aardappels uit Hongarije
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - boudewijn04 - Goulash makkelijk
Met rundvlees, ui en paprika uit Hongarije
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Goulash
- Allergieen informatie