Allergie informatie: Gnocchigratin met spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 pakken gnocchi di patate (à 500 gram De Cecco) +
- 2 eetlepels olijfolie +
- 2 tenen knoflook, fijngesneden +
- 1 rode paprika, in reepjes +
- 1 zak spinazie (600 g), gewassen +
- 3 eetlepels rozijnen +
- 1 pot pastasaus (sugo isolana, 450 gram +
- 2 bollen mozzarella (125 g), in plakken
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gnocchigratin met spinazie
- Allergieen informatie