Allergie informatie: Gevulde kalfsschnitzel
Terug naar het receptIngrediënten
- vulling:
- 0,5 bosje bladpeterselie
- 3 eetlepel paneermeel
- 100 gram salami
- 250 fontina/belegen kaas
- 1 groot ei
- 2 eetlepel pijnboompitjes
- 1 eetlepel rozijnen
- ingredienten schnitzel:
- 2 eieren
- 400 gram kalfsschnitzel
- 50 gram bloem
- voldoende paneermeel
- olijfolie
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Kalfsschnitzel in tomatensaus
Met kalfsschnitzel, gepelde tomaten en zwarte olijven uit Italie
4 porties - 20 minuten
Vlees - bettyvandijk - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevulde kalfsschnitzel
- Allergieen informatie