Allergie informatie: Gevulde kalfsrolletjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 dunne kalfslapjes
- 100 gram zwarte olijven, zonder pit
- 8 plakjes Italiaanse gerookte ham
- 0,5 deciliter medium sherry
- 2 deciliter room
- 1 deciliter kalfsfond
- 2 teentjes knoflook
- 50 gram boter
- 1,5 deciliter droge witte wijn
- 1 bosje peterselie, voor vulling en garnering
- 2 mespuntjes nootmuskaat
- scheutje citroensap
- peper
- zout
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevulde kalfsrolletjes
- Allergieen informatie