Allergie informatie: Zuurkool van het huis met kippenpoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kippenpoten
- zout en peper
- ketjap benteng manis
- bak & braad of ander vloeibaar braadvet
- 500 gram zuurkool (liefst vers)
- blikje ananasstukjes op sap
- (evt tropische vruchten op sap, klein blikje)
- flinke hand rozijnen
- 5 jeneverbessen
- 1 glas witte wijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Zuurkool van het huis met kippenpoten
- Allergieen informatie