Allergie informatie: Toscaanse kipfilet uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram parmaham
- 4 takjes rozemarijn
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 600-800 gram kipfilet
- zout
- peper
- circa 3 eetlepels bloem
- 2 eetlepels olijfolie
- 125 milliliter droge witte wijn
- 3 eetlepels balsamicoazijn
- 800 gram gepelde tomaten (blik)
- 4 tomaten
- suiker
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Toscaanse kipfilet uit de oven
- Allergieen informatie