Allergie informatie: Thaise kip met basilicum
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels pinda olie
- 500 gram kipfilet, in dunne repen
- 1 teen knoflook , geperst
- 4 lenteuitjes, in kleine stukjes
- 150 gram kousenband, schoongemaakt en in stukjes van 5 cm
- 2 verse rode pepertjes, in dunne plakjes
- 30 gram thaise basilicum
- 2 eetlepels verse gehakte munt
- 1 eetlepel vissaus
- 2 eetlepel oestersaus
- 2 theelepels limoensap (of een klein deel citroensap)
- 1 eetlepel palmsuiker
- verse thaise basilicum voor de garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Thaise kip met basilicum
- Allergieen informatie