Allergie informatie: Tandoori-kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 stuks ontvelde dijstukken van kip
- 125 milliliter yoghurt
- 1 eetlepel fijngesneden verse gember
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 2 eetlepels citroensap
- 1 eetlepel ketoembar
- 0,5 eetlepel djinten
- 1 theelepel sambal trassi
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel koenjit
- snufje kruidnagelpoeder
- snufje kardemompoeder
- snufje versgemalen zwarte peper
- 1 theelepel rode keukenkleurstof
- uiringen
- plakjes tomaat
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Pitabroodje met kip
Met kipfilet, tomatenpuree en pitabroodje uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Broodgerechten - lindabax
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Tandoori-kip
- Allergieen informatie