Allergie informatie: Tajine van kip met tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kip van ca 1,5 kg, in stukken
- 1,5 kg tomaten, ontveld en fijngehakt
- 1 ui, geraspt
- 1 teentje knoflook, geperst
- mespuntje fijngemalen saffraandraadjes
- 2 theelepels kaneel
- 1/4 theelepel gemberpoeder
- 40 gram ongezouten boter
- zout en peper
- 2 eetlepel geurige honing
- geroosterde blanke amandelen en sesamzaadjes, als garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Tajine van kip met tomaten
- Allergieen informatie