Smoorkip

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Bak de of de kippenvleugels goed bruin.
  2. Haal ze daarna uit de pan en leg ze op een bord.
    Snijd de in halve ringen en fruit ze in de pan waar ook de kip in is gebakken.
  3. Gooi daarna ongeveer 500 milliliter water in de pan, gooi 2 kruidnagels erbij en één kippenboullionblokje.
  4. Doe een eetlepel erbij en 2 eetlepels ketjap.
  5. Laat dit allemaal goed doorkoken en breng het daarna nog op smaak met wat zout en ketjap.
  6. Gooi er een beetje allesbinder bij om het wat minder waterig te maken.
  7. Dan als het goed is doorgekookt, gooi je de kip er weer terug en dan wanneer het gaar is..smakelijk eten.
25
25
25

Variaties op Smoorkip

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Smoorkip
VariatieAantalGang
Smoorkip1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • ketchup en kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis en ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Smoorkip heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heerlijk zelf nog het een en ander toegevoegd zoals knoflook en peper, heerlijk!
Janis 11 juni 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
55 kcal
2%220 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Smoorkip