Allergie informatie: Saté van kip met een mandarijnsausje
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram kippenborstlapjes
- 1 eetlepel chili olie
- ˝ koffielepel pili pili vlokken
- mandarijnsausje :
- 1 blik (175 gram netto) mandarijntjes op stroop, uitgelekt, gehakt
- 2 eetlepels vloeiende honing
- 1 eetlepel rijstazijn
- 2 eetlepels soja saus
- 1 eetlepel hoisin saus
- 1 eetlepel Aziatische chilisaus met look
- peper en zout
- garnituur :
- Koriandertakjes
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Saté van kip met een mandarijnsausje
- Allergieen informatie