Allergie informatie: Sambal goreng Bali (zeer pittig kipgerecht)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kip of stukken kip
- 2 grote uien
- 3 of meer teentjes knoflook
- 1 klein stukje trassie
- 2 eetlepels sambal oelek
- 2 eetlepels azijn
- 2 theelepels laospoeder
- 2 blaadjes laurier
- 1 theelepel serehpoeder
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 3 eetlepels zoete ketjap
- zout
- 1 eetlepel suiker
- 0,5 blok santen
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Sambal goreng bali (zeer pittig kipgerecht)
- Allergieen informatie