Allergie informatie: Sambal Goreng Ati-Peteh
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gehalveerde kippenlevertjes
- 15 stuks petehbonen, in kwarten
- 2 eetlepels fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 eetlepel sambal trassi
- 1 theelepel laos
- 2 stuks daon salam
- 1 stuks daon djeroek poeroet
- 0,25 liter dikke santen
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Sambal goreng ati-peteh
- Allergieen informatie