Allergie informatie: Roti Kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 60 gram Hindoestaanse kerrie (Toko)
- 1 kilo kruimige aardappelen
- 4 tenen knoflook
- 500 gram verse kousenband
- 6 eieren
- 2 eetlepel olijfolie
- 4 blokjes kippenbouillon
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 4 middelgrote uien
- 500 gram kipfilet
- 6 roti platen (toko)
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Roti kip
- Allergieen informatie