Allergie informatie: Romige kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter kippenbouillon
- 400 gram kippenfilet
- 50 gram roomboter
- 60 gram bloem
- 125 milliliter droge witte wijn
- 125 milliliter verse slagroom
- 3 eetlepels verse kruiden (peterselie, dille en tijm), grof gehakt
- 300 gram zilvervliesrijst
- 1 bakje ongezouten pistachenoten
- 2 lente-uien, in fijne ringetjes gesneden
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Romige kip
- Allergieen informatie