Allergie informatie: Roerbakmie met shii-take en broccoli
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram broccoli
- 300 gram roerbakmie
- 3 eetlepel wokolie
- 2 uien, gesnipperd
- 2 teentje knoflook, gesnipperd
- 2 centimeter gemberwortel, fijngehakt
- 400 gram kipfilet, in piepkleine stukjes
- 200 gram shii-take, in plakjes
- 1 eetlepel sojasaus
- 2 eetlepel droge sherry
- 2 bosuitjes, in dunne ringetjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Roerbakmie met shii-take en broccoli
- Allergieen informatie