Allergie informatie: Provencaalse kipcasserole met tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram tomaten
- 200 gram kastanjechampignons
- 4 kippenpoten
- versgemalen peper en zout
- 2 eetlepels bloem
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 1 eetlepel gehakte rozemarijn
- 2 eetlepels zwarte olijven, zonder pit
- 3 deciliter witte wijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Provencaalse kipcasserole met tomaat
- Allergieen informatie