-
Goed recept, vond het alleen een beetje te zuur van smaak.
Gebruik nu alleen de sinaasappelsap.
Shalita gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik heb zelf een pom gemaakt met rundergehakt het was super lekker ik dacht om iets anders te maken dan elke keer kip met pom persoonlijk ben ik nieuwsgierig en hou van experimenteren van andere combinatie dus probeer het een keertje en laat het mij weten. Succes, tang boeng wie sie makandra.
Johan Jhagroe gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik ben vegetariër en ik maak heerlijk vegetarisch pom.
Laila gaf dit recept 5/5 sterren
-
Mijn moeder gebruikt sinaasappel, chinese vruchten en ook picadilly. Iedereen doet het op zijn eigen manier :) Heerlijke pom die er altijd uit de oven komt.
Sas gaf dit recept 5/5 sterren
-
Goed recept, maar de piccalilly? Mijn oma (surinaams) deed er nooit piccalilly bij en na proberen vond ik het er niet echt bij passen. Wel deed ze er altijd spek (zuurkool spek zei ze was het beste) bij omdat het een zout kip gerecht is. Op die manier hoefde er, behalve het een beetje zouten van de kip, geen zout meer bij.
Stephanie gaf dit recept 4/5 sterren
-
Ik begrijp niet waarom men altijd originele recepten moet verkrachten. Piccalilly hoort helemaal niet in pom. Geeft het dan een andere naam, maar noem het geen pom. In pom hoort sinaasappelsap of sap van swalanja, maar GEEN piccalilly!
Gino gaf dit recept 5/5 sterren
-
Altijd lekker, ik doe het ook weleens anders met kipfilet ... altijd lekker pom. In je receptoverzicht ben je trouwens je sinaasappel vergeten in het lijstje van ingrediënten.
Frank gaf dit recept 5/5 sterren
-
Pom is altijd lekker. Ik doe er ook Chinees zuur in, uit dat blauw witte blikje. Dat snijd ik in kleine stukjes en dan 2/3 potje piccalilly er bij. Heerlijk.
Marlon gaf dit recept 5/5 sterren
-
Goed recept voor pom ik doe er zelf nog chinese piccalily bij en zoutvlees voor net dat beetje extra.
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Super recept! Ik gebruik voor het gemak alleen kipfilet, maar dat doet weinig af aan de smaak. Echt een aanrader!
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren