Allergie informatie: Pluimvee Eend gestoofd in rode wijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eend van 2,5 kilo, in stukken
- 1 ui, gesnipperd
- 1 stengel bleekselderij, in reepjes
- 500 gram gepelde tomaten, in stukjes
- 1 wortel, in plakjes
- 6 deciliter rode wijn
- 1 eetlepel rozemarijn, vers gehakt
- 375 gram parpardelle
- 60 gram parmazaanse kaas, geraspt
- 50 gran rauwe Italiaanse ham (pancetta)
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Pluimvee eend gestoofd in rode wijn
- Allergieen informatie