Allergie informatie: Piendang ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 fijngesneden ui
- 2 teentjes geperste knoflook
- 1 theelepel sambal
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel koentjit
- 2 geraspte kermirienoten
- zout
- 2 eetlepels olie
- 4 deciliter water
- 1 eetlepel citroensap
- 6 kippenpoten
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Piendang ajam
- Allergieen informatie