Allergie informatie: Peking eend op traditionele wijze
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 Pekingeend (2 kilo)
- 1 kopje water
- 1 klein kopje soja saus
- 3 eetlepel honing
- 1 grote pan water
- Garnituur:
- 1 komkommer
- 3 sjalotjes
- 2 jonge prei
- Hoi-Sin saus
- Lotus pannenkoekjes:
- 250 gram bloem
- 165 centiliter heet water
- 2 eetlepel olie
Meer Recepten
- Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Met aardappels, spitskool en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai itik (eend in kruidige kokossaus)
Met eend, kokosnoot en spaanse peper uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gemengde groenten op Thaise wijze
Met sperzieboontjes, rode paprika en sajoer lodeh mix uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - louca - Gulai bebek (pittig gestoofde eend)
Met eend, sjalotten en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Peking eend op traditionele wijze
- Allergieen informatie