Allergie informatie: Nasi Koening met tjotjo ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kipkarbonades
- 2 blikken kokosmelk (400 gram)
- 1 potje sambal oelek (200 gram)
- 150 gram suiker
- 2 stengels sereh (citroengras)
- 5 eetlepels olie
- zout
- 2 theelepels koenjit
- 2 laurierblaadjes
- 2 kruidnagels
- 400 gram pandanrijst
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Nasi koening met tjotjo ajam
- Allergieen informatie