Allergie informatie: Murgh hyderabad (kip uit Hyderabad)
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram ghee
- 1 grote gesnipperde ui
- 2 gesnipperde teentjes knoflook
- 4 kardemompeulen
- 4 kruidnagels
- 3 centimeter pijpkaneel
- 2 theelepels garam masala
- 1 theelepel kurkuma
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel zout
- 1,5 kilo braad kip,
- vruchtvlees van 0,5 verse kokosnoot
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 3 deciliter water
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Murgh hyderabad (kip uit hyderabad)
- Allergieen informatie