Allergie informatie: Mousseline de Canard au Foie Gras
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 mooie eend
- 1 deciliter port
- zout
- peper
- 2 deciliter slagroom
- 250 gram vleesgelei
- nootmuskaat
- gepocheerde ganzenlever
- gemberpoeder
- kruidnagelpoeder
Meer Recepten
- Foie gras als voorgerecht
Met foie gras, scampi en tomaten uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Koud - anitavanosselaer - Canard aux cerises (eend met kersen)
Met eendenborstfilet, kersen en sjalotjes uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - hansvandenbos - Blote billetjes in het gras
Met rookworst, aardappel en witte bonen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Streekgerechten - sacha - Blote billetjes in het gras
Met snijbonen, aardappelen en witte bonen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Stamppotje blote billetjes in het gras
Met snijbonen, witte bonen en aardappels uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Stamppotten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Mousseline de canard au foie gras
- Allergieen informatie