Allergie informatie: Mie Goreng Ajam dan Udang (mie met kip en garnalen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mie
- 400 gram kipfilet
- 400 gram Noorse garnalen
- 2 theelepels djahe
- 5 rode peper
- 2 knoflooktenen
- 2 lente-uitjes
- 50 gram gedroogde champignons
- 1 blikje bamboescheuten
- 1 winterwortel
- arachide olie
- 200 gram taugé
- voor de marinade:
- 1 ei
- zout
- 1 eetlepel rijstwijn
- 1 eetlepel maïzena
- voor de saus:
- 3 deciliter kippenbouillon
- 3 eetlepels ketjap
- 1 theelepel suiker
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Mie goreng ajam dan udang (mie met kip en garnalen)
- Allergieen informatie